Om oss

Vi kan redovisning - men vilka är vi?

Pihlblad Accounting grundades av Pontus Pihlblad hösten 2019. Pontus har en gedigen erfarenhet av egenföretagande bakom sig och efter några år som anställd redovisningskonsult kändes det naturligt att ta steget att öppna egen byrå.


Byrån startade i ett hemmakontor, med två kunder på uppdragslistan, men på mindre än två månader hade antalet kunder mer än tiodubblats och idag sköter vi redovisning och lön åt närmare 60 företag.


Vår kundvision är att, med stort kunnande och träffsäkerhet, erbjuda omfattande service med en personlig prägel. Vi sätter stort värde vid att lära känna våra kunders verksamheter, deras utmaningar och deras förhoppningar, för att kunna tillhandahålla relevanta tjänster och rådgivning.


Pontus är auktoriserad redovisningskonsult via branschorganisationen SRF. Auktorisationen innebär att redovisningsprodukterna är utförda på ett kvalitetsgranskat och fackmannamässigt vis. Det innebär i sin tur ökad trygghet för våra kunder.

Om oss

PIHLBLADS > OM OSS

VÅRT TEAM

Pontus Pihlblad

SRF-auktoriserad redovisningskonsult

Ägare och VD

+46 708 - 33 92 71

pontus@pihlblads.se

 


 

Minette Kennberg

Redovisningsassistent

+46 702 - 82 08 32

minette@pihlblads.se

 


 

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

 

TJÄNSTER

 

VAD INNEBÄR DET ATT ANLITA EN AUKTORISERAD REDOVISNINGSKONSULT?

VÅR VISION


Vår vision är att vara en personlig redovisningsbyrå som finns för dig som företagare så att du kan göra det du är bäst på, att driva ditt företag.


Vi vill vara det självklara valet som din ekonomipartner, vi vill arbeta proaktovt och resultatinriktat på ett effektivt och hållbart sätt.


Genom att finns till för våra kunder och på djupet förstå våra kunders företag, prioriteringar och situationer hjälper vi till att bygga ett stakrt och hållbar företag. Både för dig och dina medarbetare.


HUR ARBETAR VI

1.


Du skickar in dina underlag till oss, antingen via vår app, eller mailar in i ekonomisystemet.

2.


Vi gör det vi är bäst på, bokför dina underlag, återkopplar om vi behöver kompletteringar, deklaraterar till Skatteverket och återkopplar hur månaden har gått.

3.


Vi gör ditt bokslut, inkomstdeklaration och ser till att allt är i balans.ARBETA HOS OSS


Vi på Pihlblads Accounting utför redovisning och- ekonomitjänster till små och medelstora företag.

Vår redovisningsbyrå i Linköping arbetar både lokalt med företagare men platsoberoende med företag i hela Sverige.


Vi vill vara en av de atraktivaste arbetsgivarna inom vår branch, både ur ett hållbart synsätt men ochskå att våra medabetare ska kunna växa i sina roller tillsammans med föetaget.


Vår viktigaste resurs som redovisningsbyrå Linköping är våra medarbetare, vi är ett kunskapsföretag som säljer tjänster. Därav är vår investering. i medarbetarna avgörande för vår framgång.


Skicka in en spontanansökan redan idag, vi söker hela tiden efter nästa redovisningsstjärna.

Redovisning Linköping

unsplash