Tjänster

VI ÄLSKAR BOKFÖRING, GÖR DU?

VILKA TJÄNSTER HAR VI?

Vi är en bokföringsbyrå i Linköping som älskar företagande. Vi finns för att underlätta för dig så du slipper fokusera på bokföring, bokslut och andra grejer som tar fokus från ditt företagande. 


Svårare än så är inte vår affärsidé. Vilken är din?

EKONOMI


Vi hjälper er med hela er redovisning, från bokföring till att bokslutet, årsredovisningen och deklarationen ska in. Vi är också en redovisningsbyrå som är engagerad i det vi gör. Vi vill inte bara att det ska vara bokföring som ni förknippar oss med. Vill att ni ska känna att vi är er sammarbetspartner i ert företagande 


HELHELTSLÖSNING


Självklart kan vi ta hand om hela er ekonomifunktion på företaget. Allt från bokföring, löner och fakturering. Vara er ekonomiavdelning helt enkelt. Antingen gör vi det på lats hos er eller så arbetar vi digitalt. 


RÅDGIVNING


Att driva företag ska vara kul. Vi finns för er när ni behöver stöttning beslut ni ska ta. Det kan vara allt från skatteplanering till att det är dags att se över pensionsspar eller att ni vil starta ett till bolag.Vilka tjänster erbjuder vi?

EKONOMI

 • Löpande redovisning
 • Leverantörs och- kundreskontrahantering
 • Lönehantering
 • Månadsavstämning
 • Bokslut
 • Årsredovisning
 • Deklarationer

RÅDGIVNING


 • Affärsutveckling
 • Budget & ekonomisk planering
 • Prognoser
 • Bolagsbildning
bokföring

Bokföring & redovisning


Bokföring är grunden i ekonomi, det är kvitton och fakturor som ska in i ett system. 

Redovisning är produkten av bokföring. Redovisningen ligger till grunden för dina beslut i företaget. Sånt kan vi!

bokslut

Bokslut & årsredovisning 


En gång om året ska redovisningen sammansällas och det ska räknas fram skatt och

kanske vill du ta en utdelning. Vi hjälper er med detta ovasett om vi skött din bokföring under året eller om du behöver experthjälp med boklsutet & årsredovisnigen vid årets slut. Detta är blande det roligaste vi vet!

Deklaration

Deklarationer


Det finns en del deklarationer som ska leverareas av företaget, både när man har anställda och betalar ut lön, men även varje år för företaget. Du kanske också behöver hjälp med din privata deklaration så att allt blir som det ska. Det kanske verkar krånglit, men det tycker inte vi!

Rådgivning


Att få rätt rågivning under sitt företagande eller kanske för att planera att inte vara det längre är viktigt. Det finns många beslut som ska tas och en framtid som stundar. Vi tycker det är motiverande att finnas där som både ge bra men också proaktiva råd. Är det bättre med pensionsspar än utdelning? Ska jag starta ett till bolag eller köra min nya business i det företaget jag redan har? Många funderingar blir det, men oj vad spännande. 

Helhetslösning


Kanske är någon på ekonomiavdelningen på föräldraledighet? Kanske har ni kommit frma till att det vore skönt med en inhyrd konsult som sköter ekonomiavdelningen så ni vet att det alltid finns personal där? I sållafall kan vi hjälpa er. Antingen på plats hos er eller med en digital lösning. Vi kan bokföring och lönehantering, ni kan er verksamhet, kan det bli bättre?

Auktoriserad

FÖRDELARNA MED EN AUKTORISERAD KONSULT


Auktorisationen är till för dig som företagare, för att du ska känna dig trygg med att du får bästa möjliga hjälp och stöd i ditt företagande.


Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som säkerställer att den byrå och konsult du anlitar har rätt kompetens, flerårig erfarenhet och att konsulterna håller sig uppdaterade inom gällande lagar och regelverk.


VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS?


En byrå som är engagerad och gör det lilla extra för våra företag! Noggranna, kunninga och trevliga att jobba med :)"


Sofia Thunholm

“De har varit till ovärdelig hjälp i uppstartandet av vårt företag. Håller deadline och har ett stort personligt engagemang”


Sofia Isaksson

"Vi har arbetat med Pihlblads Accounting i två år och känner oss trygga och nöjda med deras arbete”


Malin Schauermann

unsplash